Allatok.info: Európai aláírásgyűjtés az állatkísérletek betiltásáért

Európai kutató orvosok és biológusok polgári kezdeményezést indítottak az állatok élveboncolását engedélyező európai uniós irányelv eltörléséért. A kutatók szerint az állatkísérletek nemcsak etikai szempontból elfogadhatatlanok, de az emberek érdekét sem szolgálják. Egymillió aláírást kell összegyűjteni 2013. november 1-jéig ahhoz, hogy az Európai Bizottság köteles legyen foglalkozni a javaslattal. A "STOP VIVISECTION" polgári kezdeményezés website-ja itt található: http://www.stopvivisection.eu/hu.
Ha egyetért a kezdeményezéssel, kérjük, írja alá az Európai Bizottság website-ján.
Az aláírásgyűjtés papíron is zajlik. Egy személy csak egyszer írhatja alá a kezdeményezést, akár Interneten, akár papíron teszi azt meg.
Magyarországon 33000 aláírás összegyűjtése a cél. Ha szeretné ezt támogatni, kérjük, értesítsen másokat is a kezdeményezésről: website-jára, blogjára tegye ki a bannerünket, a Facebook-on ossza meg ezt a lapot vagy a www.stopvivisection.eu-t, küldjön e-mailt az állatszerető ismerőseinek, nyomtassa ki valamelyik szórólapunkat és terjessze. Ha más méretű bannerre van szüksége, írjon nekünk és elkészítjük. Ha szeretne szórólapokat terjeszteni, de nem tud nyomtatni, szívesen adunk.
A papíron történő aláírásgyűjtéshez be kell jelentkezni itt, majd letölteni és kinyomtatni az aláírásgyűjtő ívet. Egy íven három (ha a lap mindkét oldalára nyomtatunk, akkor hat) aláírásnak van hely. Az aláírt lapok kezelésének szabályait az ív letöltésekor elolvashatjuk.
Bármilyen kérdése, észrevétele vagy ötlete van, írjon nekünk: stopvivisection.hu@gmail.com.
 
Segítsen megmenteni sok millió állat életét!

További információ és letölthető szórólapok: http://allatok.info/stopvivisection.php


Megosztás



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr175248072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása