Egy újabb örökbefogadott beagle :)

Frissen örökbefogadott beagle kislányról kaptunk infot, reméljük, a továbbiakban is ilyen könnyedén mennek majd a dolgok :)

Köszönjük a kommentet, kérjük, hogy a már örökbefogadott beagle kutyusokról - függetlenül attól mikor lett a kutyus örökbeadva, akár évekkel ezelőtt - kérjük a laboros.beagle@gmail.com email címre írjanak az örökbefogadó gazdik, szívesen vesszük a képeket is :)

Köszönjük!

Kedves kutyabarátok!

Nagyon jó tapasztalatom van a pár napja örökbefogadott kísérleti beagle kislánnyal. Szombaton hoztam el Veszprémből, hazaviteléről a veszprémi állatmentők segítettek. Szombaton este sétáltunk, nem produkált semmit, így felkészültem, hogy takaríthatok majd! Hogy megnyugodjon magam mellé tettem az ágyba. Semmi baleset nem történt, reggel ahogy kimentünk, rögtön volt minden.

Azt tudni kell, hogy van még egy aranyos keverék fiúcska, 11 éves, ivartalanított. Vasárnap sokszor mentünk sétálni, persze gondot okozott a két kutyus vezetése, ráadásul a Goldika nagyon félt még. Aznap többször rájött egy nagyon erős remegés, de ölbe vettem, simogattam, elég hamar megnyugodott. Hiába a sok séta, nem csinált semmit, nem is evett. Hétfőn reggel viszont megvolt az első eredmény, amit azóta folyamatosan produkál. Semmilyen baleset nem volt otthon, rögtön szobatiszta lett! A sétából visszatérve rögtön evett, egyre inkább ügyesedett minden alkalommal.

Most is készülünk kimenni, a lelki dolgokról írok holnap. A lényeg, hogy bátran belevághat mindenki.



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr195546053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása