Gazdira váró kísérleti beagle-k - Veszprém

Kedves Állatbarátok!

Ismét 5 kísérleti beagle vár gazdára, oltottak, chippel rendelkeznek, ivartalanítottak.  Vagyis a leendő gazdinak csak haza kell vinni őket és kész! :)

Az itt látható két fiúcska még fiatal, két éves, elevenségük okánál fogva ajánljuk őket népes családba, kertes házba leginkább. Lakásban előtörhet esetleg belőlük a lakberendezői vágy.. Ők egy kennelben is laknak egyébként, jól kijönnek egymással és más kan kutyákkal is, szukákkal meg főleg.

Jönnek a lányok! 

Ez a két fiatal kis szuka másfél év körüli, barátságosak és játékosak, de nem annyira elevenek mint a fiúk, ők nyugisabb helyekre és  gazdákhoz, és akár lakásba is bizton örökbefogadhatók, persze a szobatisztaságra meg kell tanítani őket. 

Ez a kis szuka két éves múlt, kicsit félénkebb mint a többiek, de alapjában véve barátságos. Ő olyan gazdit szeretne, aki egy kicsit türelmesebb az átlagosnál és rendelkezik némi kutyás tapasztalattal is. 


Még több információ, gyakran feltett kérdés a kísérleti kutyákról valamint örökbefogadásukról:  FAQ
valamint örökbefogadási szándék bejelentése a 06 30 636 06 17 telefonszámon.

Kérjük, ha tehetitek, osszátok meg ezt a jó hírt, hiszen minden kiskutya megszolgálta az emberiséget annyira, hogy mielőbb szerető otthonra találhasson.

Segítségeteket köszönjük!

Megosztás



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr85467145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása