JÓ HÍR: Rózi és Liza beveszi Budapestet!

2 kísérleti beagle szuka kutyuska várja minél előbbi szabadulását a HUCOPA jóvoltából, ehhez azonban szükségük lenne felelősségteljes, türelmes és szerető gazdikra, akik szívesen adnának lehetőséget nekik egy új élet kezdéséhez. Liza (5) és Rózi (már gazdis!) már nagyon szeretnének igazi házikedvencként élni, ezért sok szeretettel várják örökbefogadóik jelentkezését!

(A kísérleti kutyákról és örökbefogadásukról info itt: http://laborosbeagle.blog.hu/rovat/faq)

Érdeklődni a 06-30-636-0617 telefonszámon, vagy a laboros.beagle@gmail.com email-címen!

FONTOS: Megkérjük a segítő szándékú állatbarátokat, hogy NE KÖRLEVÉLBEN küldjék tovább hirdetésünket - esetlegesen akár át is szerkesztve azt, hanem csak a bejegyzés linkjét továbbítsák - ahol közzétesszük azt is, ha a kutyusok gazdira már találtak - a jövőbeli gazdi-jelöltek csalódásának elkerülése érdekében (ha esetleg hónapokkal vagy akár évekkel később jutna el egy érdeklődőhöz eme felhívás). Megértésüket előre is köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr161109234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása