Bikfic új családja

Nemrég kerestünk Bikfic számára itt a blogon új gazdit, szerencsére hamar megoldódott a sorsa. Új családjának már volt egy beagle kutyusa, akivel nagyon hamar összebarátkozott Bikfic és jelenleg a hám használatához szoktatják új gazdái, hogy sokat lehessen vele sétálni a jövőben.

*Itt érdemes megjegyezni, hogy a biglik számára előnyösebb és állatbarátibb megoldás a hám, mint a nyakörv használata, mert vadászkopó lévén az orrukkal állandó jelleggel a földön kutatva így nem fojtogatja a nyakukat, valamint amikor makacsul "befeszítenek" és nem hajlandóak együttműködni a gazdival (ismerős, gazdik? :) könnyebb és humánusabb kezelni  és jobb belátásra bírni őket.

Bikfic egy rendkívül aranyos kutyus, így nagyon örülünk annak, hogy olyan családba került, ahol már ismerik a fajtát, szökésbiztos kerítéssel rendelkeznek :) és türelemmel, szeretettel nevelgetik tovább a kis biglit. Köszönjük a képeket és várjuk továbbra is a híreket Bikficről, valamint az egész családot a váci beagle találkozóra, minden kedves ex-laboros gazdival  (ex- és jövőbeli gazdival is!) és családjával együtt!

megosztom!



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr101964457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon örülök,hogy Bikfic jó helyre került és még pajtija is van.

süti beállítások módosítása