15 laboros kutyus talált gazdira egy hét alatt

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a veszprémi labor augusztusban szabaduló kutyusai mind gazdira és gazdijelöltre találtak, azaz jelenleg NINCS több gazdira váró beagle Veszprémben.

Szeretnénk megköszönni minden örökbefogadónak és érdeklődőnek, hogy szívükön viselik a laboros beagle-k sorsát, támogatják kikerülésüket és nem utolsósorban, hogy új életet biztosítanak ezeknek a kutyusoknak a számára, akik még nem rendelkeznek semmiféle tapasztalattal arról, hogy milyen is lehet családban, szeretetben, normális életet élni.

Azok se keseredjenek el, akiknek most nem sikerült beagle-hez jutniuk, mert nem az első és egyetlen akció volt az augusztusi, sőt: a beagle-k folyamatosan jönnek ki a laborokból, így érdemes figyelemmel kísérni a blogot, hogy a következő turnusban kijövő kutyákra mielőbb tudomást szerezzen az, aki most nem járt szerencsével.

Sok szeretettel várjuk az örökbefogadott kutyusokról szóló beszámolókat, fényképeket az újdonsült gazdiktól!

Veszprémi Állatvédők



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr8625118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez rettenet és borzalom!!Nagyon-nagyon szeressétek ŐKET erre kérlek TITEKET drága uj GAZDIK!!

süti beállítások módosítása