Titok új élete

Szombaton szabadult Titok, a várva várt veszprémi laboros bigli. Gazdijától kaptunk róla képeket és az első napjának történéseit, melyeket most megosztunk minden kedves érdeklődővel. Ezúton is csókoltatjuk a drágaságot és köszönjük a gazdinak az infot!

Örömmel közlöm mi is beagle gazdik lettünk :-), és egy nagyon kedves ismerkedni akaró kutyussal. Haza út nagyon könnyű volt, végig a kezemben nyugodtan végig ülte az autót. Kíváncsisága már akkor kitűnt, mert az érdeklődő szemét már akkor jobbra-balra forgatta.
Itthon a két cicát meglátva nem rémült meg (inkább a cicák, a kisebbik cicától kapott is egy figyelmeztető pofont. különösebben nem zavarja a cicákat a idegen jelenléte, csak nagy ívben kikerülik a kutyust). Lakás még nem keltette fel érdeklődését, mint ahogy az evés és az ivás sem. Voltunk lent a levegőn, ölben -mint a picik- lementünk csodát látni.
Érdekes módon csak a ház oldalán (mintha az adna biztonságot) közlekedtünk egy-két lépést. Idegen kutyusok láttán a farkát is csóválni kezdte, majd körbe szaglászták egymást. Jelenleg nyitott szemmel pihen, és minden hangra értelmes nagy szemekkel oda figyel,  és az arc mimikája szenzációs mindent elmesél. Lányomért már most odavan, a szeme mindent elárul ahogy ráfigyel.
Muszály volt megfürdetni, na ott egy pinduri ellenkezést váltatunk ki. Egy szóval tündéri ez a kutyus. 



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr3631914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon örülök hogy láthatok képeket a kutyusról és hogy jó helyre kerültt:) Sok sikert kívánok hozzá , hogy még nagyon sok boldog évet tölthessenek vele. Örülök hogy vannak ilyen emberek akik szívükön viselik a kísérleti állatokat.

süti beállítások módosítása