Egy másik szerencsés beagle

Újabb örökbefogadott beagle-ről kaptunk hírt Petrától, akit a szaván fogunk, és várunk tőle továbbra is minél több képet és infot erről a tündéri kutyuskáról. Szívünket melengeti, hogy kanapén eb lett az egykor laboros kutyusból, amire - nyugodt szívvel kijelenthetjük - nyomokban sem emlékeztet semmi. Köszönjük a gazdinak az infot, és hogy ilyen jó sora lehet nála a kiskutyának.

 

 

 

 

 

 

Nagyon jól érzi magát itt nálunk, már rendesen eszik- iszik, jó barátságot kötött a tacsival. Vasárnap este már ugatott is és azóta már mindig ugat. Elég barátságos kutyus, mindenhol feltalálja magát. Nappal az udvaron és a szobában van, este pedig a neki kialakított helyén alszik.
Köszönjük szépen a kutyust, csatoltunk nektek fényképeket is! Ha van kérdésetek írjatok e-mailban vagy hívjatok minket. További változásokról írunk és küldünk fényképeket!


Petra

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr34649650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása