Bende Bátor Brigitta

Kreatív újdonsült gazdik _egyenlőre_ nem valami ínyenc újdonsült beagle-jéről kaptunk hírt. Már az új neve is magáért beszél: Bende Bátor Brigitta. Briginek már saját bútordarab is akad, nem szenved hiányt sem társaságban, sem szeretetben, sem zöld kertben. Szép élet vár rá is, aminek nagyon örülünk. Abban is biztosak vagyunk, hogy nem kell sokáig várni a gasztronómiai kalandozásainak elkezdéséhez.Továbbra is várjuk Brigi életének történéseit, az sem baj, ha képekkel fűszerezve. :)

Örömhírem van a kutyusról, úgy néz ki, jól érzi magát nálunk. Annak ellenére, hogy nem volt kapcsolatban gyerekekkel, a kisfiúval már fogócskáznak a kertben, a cicával is szeretne játszani, de a macsek még tart tőle.
Már egyedül is kimegy a kertbe, szaladgál, szimatol, néha megretten az idegen hangoktól, de ez minden más kutyánál is normális lenne új helyen, azt hiszem.
Csak kutyatápot eszik, próbáltuk hússal, szalámival is kínálni, nem kért belőle.

Napközben sokat fekszik a foteljában (ő nézte ki magának, és nem tágít tőle), inkább csak akkor mocorog, ha ott vagyunk körülötte, vagy mi kivisszük a kertbe. A póráztól egyelőre fél, úgyhogy marad a kézben kivitel, hívásra nem jön utánunk ki a házból.

Egyelőre ennyit róla, neve Bende Bátor Brigitta lett. :)

Üdvözlettel: Ágnes

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr97649687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már lassan 2 hete,hogy haza hoztuk Dáfnyt.nagyon virgonc kutyus imádja ha foglalkoznak vele,de még azért a távolságot megtartja tőlünk,pedig minden ami a jó léthez kel megkapja ,nem baj mi türelmesen kivárjuk a közeledését.A tápot csak a kutya konzervel fogyassza amit a cicussal fogyasztanak néha együtt.Szabadban nagyon szeret futkosni,mikor haza érünk a munkából ,gyerek a suliból nagyokat vakkant örömében,és öröm köröket fut.Nagyon szereti a család.képet sajna nem tudok küldeni mert Üdvözlettel.irén

süti beállítások módosítása