Örökbefogadás - online

Az augusztusban kijutott veszprémi laboros kutyusok nagy érdeklődést váltottak ki az állatbarátok körében és sokan azután is jelezték nekünk, hogy szívesen befogadnának egy beagle-t  miután az összes kutyus már rég gazdira talált. Mivel a laboros kutyusok folyamatosan, csoportokban szabadulnak a budapesti és veszprémi laborokból, ezért gondoltuk, hasznos lehet, ha egy várólistát hozunk létre azoknak, akik szívesen adnának új otthont egy ilyen kutyus számára.

Íme egy online jelentkezési lap, amire bárki feljelentkezhet, ha a jövőben bármikor kísérleti beagle kutyust szeretne hazavinni. Azok, akik regisztrálják magukat elsőként fognak tudomást szerezni a kijutó beagle-kről, így nagyobb eséllyel indulnak a gazdijelöltek között. Az online jelentkezési lap megtalálható a blog bal oldalán is, így bármikor elérhető az érdeklődők számára.

Nemsokára elkészül a kísérleti beagle FAQ, azaz kisokos, ahol megtalálhatóak lesznek a leggyakoribb kérdések és a legfontosabb tudnivalók a leendő gazdik számára.



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr46654451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása