Lucky - nomen est omen

Ismét új bigliről kaptunk képes híreket Ágnestől, az alábbi levélből kiderül, hogy éli hétköznapjait Lucky, aki valóban szerencsés és nagyon hamar beilleszkedett új családjába. A legalsó fotográfiát mindenkinek szíves figyelmébe ajánljuk, Lucky eddig titkolt tudományáról készült, úgy hívják: fültapsolás. :) Továbbra is várjuk róla a képeket!

Lucky vagyok a veszprémi intézetből. Nagyon jól érzem magam az új otthonomban és ezúton szeretném megköszönni, hogy lehetőséget kaptam egy új, szebb és jobb életre!
Amikor augusztusban megérkeztem, még nagyon félénk voltam, csak ültem a sarokban és remegtem. Aztán másnap összeismerkedtem az itteni kutyussal, Dollyval, és lassan kezdtem feloldódni! Vasárnap már kint sétálgattam az udvaron, és elkezdtem felfedezni  a sok, számomra még ismeretlen dolgot! Szép lassan feloldódtam. Nagyon jól érzem magam, itt mindenki nagyon szeret!

Dollyval és a cicákkal is jól kijövök! Mellékelten küldök pár képet! Egyenlőre ennyi. Majd még jelentkezem! Minden jót, további eredményes munkát kívánok!

Üdvözlöm a volt társaimat!

Lucky



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr84682178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem is beaglem van, Snoopy a neve, bicolor 1,5 éves.
Nagyon szeretjük, de nem csak ezt a fajtát, hanem az összes kutyát, legyen az keverék vagy bármilyen másik.

Lenne egy kérdésem. Az országban hol lehet megtudni, hogy hány kutyus van ami szabadon van és nincs gazdája, vagy hogy kutyaviadalokat hol rendeznek? Azonnal be kell tiltani ezeket!

A laboros beagleket mentsük meg! Jöjjünk össze valamennyien, és hozzuk el az összes beaglet, -de persze ha van másik fajta kutya azokat is- a laborból, mert nem ezt érdemlik a kutyák, hogy kísérletezzenek rajtuk!
Ha valaki velem tartana, írjon.
Köszönöm előre is :) :)

süti beállítások módosítása