Újra megjelent az álhír - azonban NINCS GAZDIKERESŐ BEAGLE!

Kedves érdeklődők,

Ismét megjelent az interneten az az álhír, miszerint:

"18 Beagle kutyus vár szerető gazdira a laboratóriumban, ahol másfél év fogság után úgy döntöttek, hogy mivel nincs rájuk szükség,elaltatják őket. Kiegészítés a Beagle kutyusokkal kapcsolatban: nem kísérleteztek velük, és nincs semmi külsérelmi nyom sem rajtuk, de még soha nem voltak szabadon. Bizonyára hálás , szerető barát válna belőlük. Még csak másfél évesek, fajtiszták, és ingyen elvihetők. Egynek talán már van gazdija, így 17-en maradtak."

Ez az álhír augusztusban került terjesztésre, miután megjelentettük gazdikereső felhívásunkat, aminek ismeretlen elkövetők általi torzítása is elterjedt az interneten. Ez sajnos a napokban ismét felkerült az internetre, hiszen rengeteg segítő szándékú ember küldözgeti tovább és teszi fel fórumokra, iwiw-re, stb., anélkül, hogy valóságtartalmáról meggyőződne, pl: nem altatják el a kutyákat, viszont kísérleteztek rajtuk, és külsérelmi nyomok is találhatóak rajtuk, márcsak az ivartalanítás miatt is.

MÉGEGYSZER HANGSÚLYOZZUK, HOGY JELENLEG A LABOROSBEAGLE.BLOG.HU A MAGYARORSZÁGI (Budapestről és Veszprémből kikerülő) KÍSÉRLETI KUTYÁK ÖRÖKBEFOGADÁSÁNAK HIVATALOS FÓRUMA. Megkérünk mindenkit, aki értesülni szeretne friss híreinkről, hogy ezen az oldalon keresse az új információkat, felhívásokat. Az oldalon várólistára való feljelentkezés lehetősége is adott, így a feliratkozott örökbefogadó-jelölt elsőkézből értesülhet az örökbefogadásra kerülő beagle-kről.

Megkérünk mindenkit, aki látja az álhírt valahol, hogy írja meg nekünk a forrás helyét, így azonnal intézkedhetünk, hogy az mielőbb törlésre kerüljön, valamint hívja fel az álhír feladójának figyelmét az oldalunkra is.

A segítséget előre is köszönjük a kísérleti kutyusok nevében!

Amint jönnek ki újabb kutyusok, jelentkezünk! Addig is ha bárkinek kérdése adódik keressen meg minket bátran a laboros.beagle@gmail.com email címen.



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr79811640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása