Kísérleti tengerimalackák örökbefogadásra várnak!

Ez a blog a magyarországi kísérleti laboratóriumból örökbefogadásra váró bigliknek készült. Azonban kevesen tudják, hogy sokkal több rágcsálón végeznek kísérleteket mint kutyákon.

Nos, újabb örömhírt oszthatunk meg a nagyvilággal, ugyanis 12 laboros tengerimalacka kezdhet új, remélhetőleg boldog életet a HUCOPA egyesület és egy budapesti labor jóvoltából. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez sok nyugat-európai országban lehetetlen kísérlet, még olyan országok esetében is, ahol az állatvédelem a magyarországinál jóval magasabb szinten áll. Tehát ahelyett, hogy felháborodva azon morgolódjunk, hogy miért kísérleteznek szerencsétlen állatokon, inkább örüljünk, hogy ezek a laboratóriumok lehetővé teszik az állataiknak, hogy a kísérlet végeztével normális életet élhessenek tovább.

A tengeriröfikről: 12-en várják új gazdijukat, fiúk és lányok vegyesen. Örökbeadásuk nyilatkozat aláírásával történik, előzetes, személyes megbeszélés után. Tudni kell róluk, hogy kísérletben vettek részt. Minden új gazda ennek tudatában kell, hogy legyen és az örökbefogadáskor ezt mérlegelnie kell.

A röfiket nem kígyó- vagy egyéb hüllő eledelének szánjuk!

Egy állat örökbefogadása több éves anyagi és érzelmi elkötelezettséggel jár. Kérjük vedd figyelembe ezt is!

Érdeklődni: 20 934 7950 telefonszámon vagy laboros.beagle@gmail.com email címen!


A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr85815076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása