Ex-laboros Tomi új gazdijára vár

Sajnos minden elővigyázatosság ellenére megtörténik, hogy a laborból szabaduló biglik közül nem találja meg elsőre a tökéletes otthont mindenki. Ez történt Tomival is, aki új gazdit szeretne minél előbb, mert örökbefogadója Tomi sorozatos szökései miatt szeretne rajta túladni, emiatt sajnos láncra is kellett, hogy kösse szegényt..

Egyébként Tomi nagyon jól kijön mindenkivel, emberekkel és állatokkal egyaránt. A jelenlegi gazdija sikeresen összeszoktatta a cicájával is. Nagyon szereti ha törődnek vele, simogatják, és szeret játszani is. Az étkezésére oda kell figyelni, és mozogni, sétálni kell vele, mert jelenleg kicsit túlsúlyos. Az oltásai természetesen megvannak. Tomi 7 éves, de ez nem jelenti azt, hogy az öregúr kategóriába esne bele, hiszen a biglik akár 15 évig is élhetnek, így még évekig élvezheti új gazdija Tomi társaságát és vica versa.

Tomi a szökésre való hajlamossága miatt szeretne lakásba költözni, ahol eme tudományát abszolút ki lehet küszöbölni. Olyan családot keres, ahol nem fenyegeti a láncontartás veszélye és ahol élete végéig boldogan eléldegélhet,  a kísérleti laboratóriumban eltöltött évek megérdemelt jutalmaként. Jelenleg Kaposváron él, de szállítása megoldható.

Tomi örökbefogadásával kapcsolatban érdeklődni lehet a 20 934 7950 telefonszámon vagy a laboros.beagle@gmail.com email címen!




A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr44824278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása