Megérkezett Lotti

Nagycsaládba érkezett Lotti január végén, de minden bizonnyal kicsit sem bánja.

Január 23-án megkaptuk kutyánkat, aki hamar beilleszkedett a családba három gyermekem, egy nyuszink és négy egerünk közé. Az állatok közös tartásával sincs semmi probléma. Nevét néhány nap alatt megtanulta, mivel iker gyerekeim első perctől fogva Lottinak hívják. Számukra ez a név volt természetes, mert baráti társaságunkban már van egy ilyen kutya - így a névválasztás sem okozott gondot.
Szobatisztasága alakulóban van. A házi kosztot egyre szívesebben fogyasztja. Közösen szoktunk a ház körül a gyerekekkel és a kutyával futni. A környékbeli kutyákkal szívesen barátkozik.
Az első néhány este a gyerekek a kutya mellé ágyaztak, vele szerettek volna aludni. Nagy szeretettel fogadták és Lotti viszonzásképpen folyamatosan nyalogatta őket. A puszik azóta is megmaradtak, ami számunkra pozitív. Az első találkozásnál engem is így üdvözölt.
Az első nap már sikerült megetetni, megitatni. Igaz, mindent csak a kezemből fogadott el és fontos volt minden alkalommal mondanom neki, hogy "ez a tiéd!".
Nagyon boldogok vagyunk, hogy velünk van.

Köszönjük a gazdinak a beszámolót, várjuk a későbbiekben is! Szívesen nézegetnénk képeket is Lottiról.. :)



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr78941427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása