Alexről szabadon

Régen írtam Alexomról, remélem nem olyan nagy baj, hiszen amióta jó idők vannak (többé-kevésbé) azóta sokat vagyunk a szabadban.
Alex 5 hónapja van nálunk és az idegenektől való tartózkodása ugyan megmaradt, de ismerősökkel, főleg más gazdikkal nagyon barátságos. Játékos, kedves kutyus.
Mi emeletes házban lakunk, de a környezet gyönyörű zöld. Ha mond ez valamit, akkor szűkebb lakóhelyünk Újpest, mellettünk a vasúti híddal, amin átmenve 5 perc séta után a Népszigeten vagyunk. Ezt a hidat egy hete nyitották meg felújítás után és mivel a környék kutyásai alig várták, hát megnéztük mi is a szigetet. Az ismeretlentől való kezdeti félelem után Alexocska arra vetemedett, hogy megmártózzon a Dunában. De csak addig megy bele, míg leér a lába. Ha véletlen lelép a betonról azonnal kiszalad, hogy aztán újra megpróbálhassa. Szemmel láthatóan élvezi a vizet.
A másik dolog, ami a szigethez köthető, hogy a napokban póráz nélkül játszott régi barátaival és gyönyörűen behívtam. Azóta egy másik kedvelt kutyussal is játszott póráz nélkül és akkor sem volt gond. Ez persze nem azt jelenti, hogy ezután nem lesz rajta póráz, mert lesz, de játéknál le merem venni róla. Szerintem ez hatalmas lépés. Öröm nézni, hogy nem akadályozza őt semmi a szabad mozgásban. Annyit futkározik amennyi jólesik neki. Nagyon boldog vagyok ettől, hiszen látom az ő boldogságát és nekem ez a lényeg. Egyébként nagyon szerencsésnek érzem magam, mert Alex nemcsak gyönyörű kutyus, hanem nagyon jó is. Semmit nem tesz tönkre, a beagle makacssága is ritkán mutatkozik meg és roppant hűséges. Lehet, hogy kinevetsz de látom rajta az elégedettséget és sokszor mosolyog is. Minden leendő gazdinak ilyen kutyát kívánok.
Nyugodtan mehet a levél az oldalra,hátha valaki kedvet kap egy hasonló édes kutyushoz.


További jó munkát kívánok nektek és minden kutyusnak egy jó gazdit.


Tünde, Budapestről

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr821186888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása