Foltos évértékelője

Zsóka - a laboros beagle blog törzsíróinak egyike - Foltos leghúzósabb történeteivel borzolja a hátunkat ebben a posztban, ahol Foltos nem csak a kiváló kopóbeli képességeit csillogtatja, hanem azt is megtudjuk belőle, hogy még Houdini-t megszégyenítő szabaduló technikákkal is rendelkezik. Nem kell megijedni, a történet hepienddel végződik :)

Egyébként itt jegyezném meg, hogy egy kisbigli számára sokkal nagyobb komfortérzetet nyújt a hám használata, mint a nyakörvé, és ahogy a történetben kiderül, jóval biztonságosabb is..

Köszönjük a levelet és a képeket Zsókáéknak és továbbra is várjuk szeretettel a többi örökbefogadott kísérleti kutyusról szóló történeteket!

Sok mindent tudnék Foltosról  írni.. Most olyan történeteket szeretnék elmesélni, amik talán érdekesek lesznek. December 18-án volt egy éve, hogy Foltos velem lakik. Egy év alatt sok minden történt vele.  Már meséltem a sirály megtalálásáról. Szóval körülbelül két hete Foltos nagyon makacs volt, nem lehetett szépen kérni tőle vagy kiabálva sem, hogy normálisan viselkedjen. Ilyen  makacs még sosem volt. Kénytelen voltam odaengedni az elhagyatott helyre, ahová Foltos nagyon menni akart. Mivel karácsonykor kapott egy automata pórázt, így könnyebben oda tudott futni. Hoppá, egy kutyatetemet találtunk.. Biztos brutálisan megkínozták, mert a teste fel volt vágva. Borzalmas látvány volt. Értesítettem a rendőrséget és az önkormányzatot is, másnap a tetemet elvitték. Most egy igen érdekes dolog következik: pár napja levelet kaptam a rendőrségtől: nem találták meg a kutyatetemet. Hát akkor kik vitték el? Ez a kérdés válasz nélkül marad egyenlőre. 

Foltos ősszel liftbalesetet szenvedett, de nagyon ügyesen megúszta a sérülést. Valaki kijött a liftből, én pedig be akartam zárni a kaput. Foltos azonban nem várt meg engem, gyorsan beszaladt a liftbe, mivel a póráz lógott. A lift ajtaja becsukódott, a póráz vége pedig kívül maradt, azonban a liftet közben valaki lehívta a garázsszintre. El tudjátok képzelni, ahogy szemem láttára a póráz egyre lejjebb ment.. Próbáltam megállítani, sehogy sem sikerült. Végül a lift megakadt a póráz miatt. Egy órát bent töltött egyedül a liftben Foltos. A szomszédok hallgatóztak, de Foltos meg sem mukkant. Sokan azzal próbáltak viccelődni, hogy biztos felakasztotta magát, megdöglött. Ezen szavak hallatán elsírtam magam, de mérges is voltam magamra, mert nem vigyáztam rá elég jól. Végül a liftkezelő is megérkezett, és a garázsszinten próbálta kinyitni a lift ajtaját. Nem akartam lemenni, mert nem bírtam volna látni Foltos élettelen testét, ezért az egyik szomszédom hozta fel őt. Annyira boldog lettem amikor Foltos rám nézett és félénken csóválta a farkát. A könnyeim csak úgy folytak az arcomon, annyira megkönnyebbültem. Szomszéd mesélte, hogy Foltos ügyesen kiszabadította magát a hámból, ami fent lógott a liftkabinban. Így életben maradt.

Két képet szeretettel küldünk nektek, bár igaz, hogy a karácsony már elmúlt… Ezek a legfrissebb képek Foltosról. Majd folytatom…

Puszilunk, Zsóka és Foltos



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr821746726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia Zsó és Foltos!
Szívből örülök,hogy Foltos épségben megúszta a liftes kalandot.
Vigyázzatok egymásra!
Puszil:Tünde és Alex

süti beállítások módosítása