Kísérleti beagle találkozó!

Kedves laboros beagle gazdik!

 

Páran beszéltünk már itt a blogon arról, hogy jó lenne személyesen találkozni azokkal, akik kísérleti beagle-t fogadtak örökbe, megismerkedni egymással és a kutyusokkal, tapasztalatot cserélni, stb.

Nos, hamarosan sor kerülhet erre, hiszen a beagle fajtamentők szervezésében Vácon megrendezésre kerülő BEAGLE TALÁKOZÓN mi is ott leszünk, amire ezúton szeretnénk mindenkit szeretettel meghívni, aki már örökbefogadott kísérleti beagle-t, aki szeretne a jövőben kísérleti kutya gazdija lenni, vagy aki egyszerűen csak szereti  a kutyusokat. Természetesen a bigliket is sok-sok szeretettel várjuk a rendezvényre, hiszen róluk szól ez az egész..

A pontos dátummal és helyszínnel még jelentkezünk, addig is bárki aki szívesen csatlakozna hozzánk küldjön e-mail-t vagy egyszerűen csak csatlakozzon majd hozzánk Vácon!



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr451852669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi Alex-szal szeretnénk menni,remélem sikerülni fog.

süti beállítások módosítása