Boby blogja

Ha egy érdekes történetet szeretnétek hallani, akkor javaslom, olvassátok el a következő pár sort rólunk. :)

Mi egy fiatal pár vagyunk - Zoltán és Enikő. Mivel már mindketten megkóstoltuk a házasság fényes és sötét oldalait, egymással való kapcsolatunk nagyon gyors ütemben fejlődött. Megismerkedésünk óta eltelt 6 hónap alatt tudatosan elterveztük közös életünket, jövőnket. Kisebb-nagyobb szervezkedés után (mivel én Felvidékről jöttem a párom pedig Budapesti) május elején összeköltöztünk, majd további életre szóló döntéseket hoztunk. Már jó ideje eldöntöttük azt is, hogy szeretnénk egy kutyust - közös megegyezés alapján beagle fajtát.

Az Interneten keresgetve rátaláltam egy fajtamentő egyesület honlapjára, ahol a laboros beaglekről szereztem tudomást. Párommal megbeszélve feliratkoztunk az örökbefogadási listára és vártunk... Egy telefonhívásra, melyben közölték velünk, hogy újabb beaglek szabadulnak majd és nagy eséllyel egyikőjük a Miénk lehet. Ezért hát július 25.-n, végre, vasárnap reggel autóba ültünk, és elindult a párommal egy közös cél felé.

Veszprémi látogatásunknak egyetlen oka volt, az ÖRÖKBEFOGADÁS. Hosszú út és pár prc ismerkedés után végleg magunkhoz vehettünk egy másfél éves kan beagle kutyust, "kiwi"-t (zöld nyakörve miatt), ám mi Bobynak neveztünk el. Azóta (két hete) is velünk van, és próbál megismerkedni a világgal, beilleszkedni a családunkba.

Hogy hogyan alakul Boby története, élete, azt figyelemmel kísérhetitek a blogunk oldalán: http://bobybeagle.blogspot.comGyertek és írjatok ti is véleményt!!! Bármilyen hozzászólást szívesen fogadunk! Enikő

Share



A bejegyzés trackback címe:

https://laborosbeagle.blog.hu/api/trackback/id/tr892211290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Enikő és Zoltán!
Kívánom,hogy nagyon sok örömötök és boldog napjaitok legyenek Bobyval.
és persze, hogy veletek is találkozzunk majd a beagle találkozón!

süti beállítások módosítása